O nama

Vaš partner ka digitalnom uspehu

STUPIMO U KONTAKT

Iskustvo

Sa preko 30 godina radnog iskustva, sticao sam dragocene veštine radeći na zahtevnim projektima i istražujući nove tehnologije. Moje profesionalno putovanje obuhvata rad u Srbiji i Australiji.

Poslednjih 20 godina živim u Beogradu i sa punim entuzijazmom sam deo Tenfore tima.

Saznajte više o Marbosoftu – lideru u izradi web sajtova, SEO optimizaciji i sigurnosti na mreži. Upoznajte našu stručnost i posvećenost.

marbosoft

Projekat Marbosoft pokrenuo sam 2006. godine sa strašću za izradom web aplikacija i sajtova. Prve korake u svetu web programiranja napravio sam kroz HTML, CSS i JavaScript. Kroz godine, moja strast prema programiranju proširila se na PHP, .NET, React i razne druge tehnologije. Početkom 2000-ih godina završio sam kurs Linux administracije u Računskom Centru Elektrotehničkog Fakulteta u Beogradu. Od tada se bavim i administracijom sistema a kasnije se to proširilo i na administriranje cloud rešenja poput Microsoft 365 i Google Workspace.

Znanje

Kao vaš partner ka digitalnom napretku, kombinujem svoje bogato znanje i stručnost kako bih vam omogućio vrhunska digitalna iskustva. U zavisnosti od projekta, uključujem i svoje saradnike, eksperte za razvoj desktop i mobilnih aplikacija kao i dizajnere koji mogu zadovoljiti najviše standarde.

Misija

Moja misija je da vam pružim rešenja koja su ne samo tehnički savršena, već i intuitivna i korisnički orijentisana, uz primenu savremenih tehnologija.

Spremni za sledeći korak?

zajedno do cilja

Kroz blisku saradnju i pažljivo slušanje vaših ciljeva, zajedno ćemo oblikovati vaše digitalne projekte i ostvariti vašu viziju.

Vaše zadovoljstvo i uspeh su naša najveća nagrada.

STUPIMO U KONTAKT